מחקרים מוכיחים שחימום במיקרוגל הורס רכיבים תזונתיים במזון. תרגום ותמצות מאמר. המקור באנגלית: http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/microwave-cooking אחרי המאמר, אספתי עוד מחקרים. התעשייה טוענת שבישול במיקרוגל מגן על החומרים המזינים במזון, אך…
מאמר מערכת שנכתב על ידי Andrew W. Saul (7 למאי, 2012) בסוף שנות ה-70 של המאה העשרים, כהורה צעיר, נהייתי מודע ל-National Fluoridation News, כתב עת שיצא לאור בעיירה הכמעט…
אנשים פוחדים משומנים רוויים. אם קראתם מאמרים אחרים שלי בנושא, צריך להיות כבר ברור שאיננו חולקים פחד זה, אף על פי שקשה להמליץ על אכילת כמויות גדולות של הבשר המודרני.…
לפי המיתוסים ולפי הביולוגיה הידועה לנו, החיים עלו מהים. בים נמצאים כל המינרלים הדרושים לחיים. כח הריפוי של הצמחים הגדלים בים, המוכר לאלפי שנים, מקורו בעובדה שהם נזונים מהים ומביאים…
למה להנביט? * עיכול – הנבטה של כל דגן, קטנית או זרע מפרק חלבונים ועמילנים (סוכרים) לצורות פשוטות יותר לעיכול. * נבטים הם עשירים במיוחד בויטמינים ומרכיבים חיוניים אחרים, אפילו…
תכונות: מחזק כליות, משפר עיכול, בונה נוזלי yin, מלחלח יובש, מחמם, משתן, מאזן חומציות, מקור חלבון באיכות גבוה, מכיל כמות טובה של צורן(לכן טוב לאיכות השער ומניעה נשירתו, ולחיזוק עצמות.…
Wherever flax seed becomes a regular food item among the people, there will be better health. (Mahatma Gandhi) FLAX- A USER’S GUIDE TO A WONDER GRAIN OF HEALTH …
Caffeine Possible negative effects from caffeine use and abuse include the following: An acid irritant to the gastrointestinal tract and liver, regular coffee drinking increases the likelihood of…